Potrebna Vam je optimizacija ulaza? Mi možemo da pomognemo.

Kontaktirajte nas

Karusel – Automatska rotaciona vrata

ASSA ABLOY rotaciona vrata omogućavaju jednostavan prolaz pešaka sa ili bez kolica a istovremeno sprečavaju promaju i štede električnu i toplotnu energiju. U ponudi imamo veliki broj modela kružnih – rotacionih automatskih vrata koji mogu da odgovore svim vašim potrebama.

Svi modeli kružnih – rotacionih automatskih vrata mogu da se pohvale sledećim karakteristikama:

 • Održivi ulazi – Rotirajuća vrata ASSA ABLOY mogu da smanje količinu energije potrebne za zagrevanje ili hlađenje zgrade što rezultira optimalnom uštedom energije i manjim zagađivanjem okoline.
 • Bezbednost – bezbednost i praktičnost sa sigurnošću korisnika što je naš glavni prioritet.
 • Udobnost
 • Ekonomičnost 

Modeli koje možete pronaći kod nas u ponudi:

High-capacity UniTurn

Kapacitet po minutu i pravcu je od 44 do 60 prolaznika

Preuzmite PDF
High-capacity UniTurn
Preuzmite PDF

UniTurn je optimalno rešenje za:

Za postizanje visoke propusnosti i beskompromisne bezbednosti, najbolji izbor su vrata sa dva krila. ASSA ABLOY UniTurn je optimalno rešenje. Dvokrilna automatska rotirajuća vrata imaju najveće odeljke u odnosu na prečnik rotirajućih vrata. Oblik ASSA ABLOY UniTurn omogućava im da se uklope sa mnogim
bezbednosnim dodacima postavljenim horizontalno i vertikalno. Veliki odeljci takođe daju bezbednosnim sistemima najveći mogući prostor a da ne utiču na protok ljudi. Jedinstveni dizajn sada dostupan sa ASSA ABLOY UniTurn su automatska klizna vrata u centru jedinice koja pružaju dodatnu fleksibilnost. Kada rade, klizna vrata imaju istu širinu otvora kao i otvor na spoljnom obodu valjka.

Bezbednosne karakteristike:

 • Bezbednosna jedinica ima dodatnu bateriju koja se konstantno nadgleda
 • Senzori koji sprečavanju dodirivanje postavljeni su iznad ulaza
 • Vertikalni/horizontalni bezbednosni prekidač postavljaju se na ivice rotirajućeg dela
 • Bezbednosni senzori koji sprečavaju dodirivanje nalaze se na plafonu rotirajućeg dela
 • Automatsko pozicioniranje vrata omogućava čist prolaz za evakuaciju u slučaju opasnosti
 • Centralna vrata mogu da služe kao izlaz u slučaju opasnosti. Nacionalni standardi mogu da utiču na izbor bezbednosnih funkcija. Bezbednosni sistemi ASSA ABLOY Uni-Turn spektra su testirani i odobreni od strane ovlašćenih/akreditovanih laboratorija

Kruzna vrata Uniturn Assa Abloy

High-capacity RD3L

Kapacitet po minutu i pravcu je od 51 do 89 prolaznika

Preuzmite PDF
High-capacity RD3L
Preuzmite PDF

Ulaz sa rotirajućim vratima visokog kapaciteta:

ASSA ABLOY RD3L i opseg velikih, trokrilnih automatskih rotirajućih vrata dizajniran je tako da može da podnese veliki protok pešaka i istovremeno ispoštuje visoke standarde ASSA ABLOY kada je reč o bezbednosti korisnika. Vrata su dizajnirana tako da na njihov rad ne utiču vetar niti korisnici koji guraju krila vrata.
U vanrednim situacijama, vrata se momentalno otvaraju i omogućavaju brz izlazak ljudi.

Bezbednosne karakteristike:

 • Senzori koji ne dozoljavaju dodirivanje postavljeni su horizontano na krila vrata – zaustavlja vrata ili usporava brzinu kretanja vrata na 0,5 rpm
 • Kompresabilni vertikalni/horizontalni bezbednosni prekidači postavljeni na ivicama rotirajućih sekcija – zaustavlja rotaciju vrata
 • Dugme za hitne slučajeve
 • Vertikalni senzori prisustva iznad desnog ulaza
 • Krilo vrata osetljivo na silu
 • Kontrola brzine
 • Aktivna kočnica motora
 • Aktivna elektromehanička kočnica
 • Nacionalni standardi mogu da utiču na izbor bezbednosnih funkcija

Compact RD3 i RD4

Kapacitet po minutu i pravcu je od 22 do 48 prolaznika

Preuzmite PDF
Compact RD3 i RD4
Preuzmite PDF

Udobnost, bezbednost i ekonomičnost:

ASSA ABLOY RD3 i ASSA ABLOY RD4 kombinuju prednosti rotirajućih vrata koja se koriste u unutrašnjem okruženju sa bezbednošću i sigurnošću automatskih vrata po ceni vrata koja se ručno okreću. Veći prečnik ASSA ABLOY RD3 i ASSSA ABLOY RD4 pogodan je za ljude koji nose prtljag, na primer na ulazima u hotele. Manji prečnici ulaznih vrata su pogodni sa umeren pešački saobraćaj.

Bezbednosne karaktersike:

Ako prepreka zaustavi rotaciju vrata (ako je otpor veći od pethodno prepisanog) rotacija staje.

 • Kompresabilni vertikani bezbednosni prekidači postavljeni su na ivicama fiksnih krila
 • Kontrola brzine
 • Sistem izlaza u hitnim slučajevima (opcinalno)

Compact RD100

Kapacitet po minutu i pravcu je od 27 do 54 prolaznika

Održivi ulazi:

Opremljeni „zaustavnim sistemom“ kao standardom, ASSA ABLOY RD100 bezbedno će vratiti krila vrata u optimalan zaustavni položaj kako bi smanjila protok vazduha i maksimalizovala termalnu efikasnost. Regularno održavanje i dodatni proizvodi mogu dodatno da povećaju potencijal vrata i produže njihov vek trajanja.

Bezbednost kao vrhunski prioritet:

Opseg vrata je kombinacija slobode dizajna, jedinstvenosti i moderne digitalne kontrole kako bi se stvorio istinski raznovrstan ulaz bezbedan za korisnike. Kako bi vlasnici zgrada bili potpuno sigurni, kompletan sistem je nezavisno testiran i sertifikovan u najzahtevnijim uslovima i u skladu je sa evropskim standardima bezbenosti proizvoda.

Compact RD150

Kapacitet po minutu i pravcu je od 27 do 54 prolaznika

Održivi ulazi:

Rotirajuća vrata ASSA ABLOY mogu da smanje količinu energije potrebne za zagrevanje ili hlađenje zgrade što rezultira optimalnom uštedom energije i manjim zagađivanjem okoline. Redovno održavanje, dodatni senzori i dodaci mogu dodatno da uštede energiju i produže život opreme.

Bezbednost i udobnost:

ASSA ABLOY RD150 kombinuje prednosti potpuno automatizovanih rotirajućih vrata i fleksibilnost vrata koja se ručno otvaraju i tako pruža udobnost i brži pristup. Automatska kontrola brzine i ručna kontrola brzine mogu individualno da se prilagode različitim zahtevima. Bezbednosni sistemi vrata su aktivni u svim prilikama i sprečavaju da se ručno pokrenu pri brzini koja je brža od najsporijeg korisnika.

All Glass RD300

Kapacitet po minutu i pravcu je od 22 do 38 prolaznika

Lepota zelenog ulaza:

Sa ASSA ABLOY RD300 rotirajućim vratima vaša unutrašnja klima biće sačuvana od neželjenog priliva vazduha, što će vam omogućiti da kontrolišete potrošnju energije a da ne kompromitujete luksuzni ulaz koji zrači dobrodošlicom. Kako su rotirajuća vrata uvek otvorena ali i uvek zatvorena – ne čudi zašto ih nazivaju
“Green machines”. Ono što potrošite na nov, impresivan ulaz, uštedećete na potrošnji energije zahvaljujući optimalnom odvajanju klimatizovanih zona.

Lepota i vrhunska udobnost:

Od dizajna do instalacije i funkcionisanja – naša kompletno staklena rotirajuća vrata ujedinjuju lepotu i funkcionalnost. Staklena vrata dostupna su u različitim veličinama što osoblju, mušterijama, gostima praćenim prtljagom pruža optimanu udobnost, a u skladu sa našom reputracijom i bezbednost.

Zadovoljni klijenti

ASSA ABLOY Ulazni sistemi – Miloprom DOO ozbiljno shvata ulazne sisteme. Mi smo kompanija širokog iskustva, veoma stručna i sa moćnom istorijom dokazanih rešenja za sve vrste automatskih vrata.

Potrebna vam je ponuda? Kontaktirajte nas...

Potrebna vam je optimizacija ulaza. Mi smo tu da vam ponudimo najoptimalnije rešenje u skladu sa vašim potrebama.

  IME *
  PREZIME *
  EMAIL ADRESA*
  BROJ TELEFONA

  NASLOV

  KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?