Važne informacije za korisnike povodom pojave Korona virusa (COVID-19)

Kao odgovorna kompanija, preduzimamo sve potrebne mere kako bismo zaštitili zdravlje i bezbednost naših zaposlenih i njihovih porodica, kao i naših korisnika i poslovnih partnera.

Sve naše poslovne aktivnosti obavljamo u skladu sa svim preventivnim merama zaštite od širenja virusa i vanrednim stanjem koje je Vlada Republike Srbije uvela, a posebno formiran tim naših kolega konstantno prati razvoj situacije. Preduzeli smo i dodatne preventivne mere kako bismo osigurali da, čak i u slučaju kontinuiranog širenja virusa, svi procesi u kompaniji, koji su ključni za korisnike, funkcionišu u skladu sa merama koje Vlada Republike Srbije propiše.

Zato i putem Miloprom Doo portala apelujemo #OstaniKodKuće!

Briga o zaposlenima

Kao deo preventivnih mera, već pri širenju virusa u Evropi, Miloprom doo je uveo rad od kuće, smanjenje putovanja, kao i dezinfekciona sredstva za radna mesta, zaštitu i uputstva kako mogu koristiti sve to, kako bi imali siguran rad. Sastanci se održavaju putem video konferencija, telefonski ili kroz bilo koji drugi alternativni kanal.

Naš krizni tim se svakodnevno sastaje i procenjuje situaciju na osnovu koje preduzima preventivne mere kako bi se obezbedilo da, u slučaju daljeg širenja virusa, zaposleni budu adekvatno zaštićeni, a u isto vreme obezbeđen kontinuitet našeg poslovanja.

Briga o korisnicima

Znamo koliko je u ovakvoj situaciji važno biti dostupan i u kontaktu sa svima, zato molimo sve naše korisnike da nam se obraćaju putem mail-a kako bismo što brže reagovali i rešavali novonastale smetnje u radu automatskih vrata.

  IME *
  PREZIME *
  EMAIL ADRESA*
  BROJ TELEFONA

  NASLOV

  KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

  Radno vreme i preventivne mere u Milopromu

  Kako bismo bili na raspolaganju našim korisnicima, Miloprom doo će biti dostupna i tokom vanrednog stanja.

  Sprovedene mere predostrožnosti podrazumevaju ograničen broj korisnika koji se nalazi u Milopromu u isto vreme. Svaki zaposleni je adekvatno obezbeđen sigurnosnim paketima za prevenciju širenja korona virusa, koji uključuju i zaštitne maske i rukavice.

  U slučaju da osetite neke od simptoma Covid 19 virusa – pozovite broj telefona epidemioloških službi 064/89 45 235 i 011 26 84 566 kao i Nacionalnog kontakt centra Covid 19 na 19819 i 19920.